New Family Member | Bebas-Hutang.com

New Family Member

FacebookShare

Salam sumer…lama betul tak tulis post…maklumlah, dengan kehadiran org baru dlm family, memang sibuk…lainla kalau ade bibik

Alhamdulillah, pada 1 July 2009, jam 9:51 malam, wife saya selamat melahirkan anak kami yg ke-2, juga girl kali ni, dengan berat 3.05kg….lagi bersyukur kali ni dpt bersalin normal…yg first haritu caesarean..berat 3.75kg

bersalin hari Rabu, hari Sabtu baru boleh discharge…baby punya breathing agak laju lepas lahir haritu…so kena letak under special care…skang ibu dan baby dua2 sihat

tapi penangan lepas anak ke-2 lahir ni lagi sibuk dari anak first…ingatkan dh ade experience masa anak first rilek la sket….tapi disebabkan perangai si kakak kepada baby pun nak kena layan, memang kena byk sabar…huhu

buat masa ni baby dan wife still kat sini…awal2 ni senang kalau ade ape2 nak refer dgn doktor sini…wife pun baru je habis 3 hari mengurut…so maybe weekend ni hantar balik pantang ke kg…ape lagi, boleh TT smpi lebam ler pasni :D

37 Responses to New Family Member

  1. fatiyahh says:

    Tahniah khairul! Comel!

      (Quote)

  2. slumber says:

    Congrate Bro…

      (Quote)

  3. izbatris says:

    tahniah, comelnya…

      (Quote)

  4. tarmizi says:

    tahniah bro dpt baby baru. tahniah juga coz hosting satu blog yg menarik dan informative!!

      (Quote)

  5. atan says:

    ok aa,,dah boleh start kena kan charge utk class OD beb…

      (Quote)

  6. Khairul says:

    tima kasih bebanyak sumer…baby dah dinamakan dan selamat didaftarkan sebagai IRDINA TIHANI

    bile tambah anak, semangat bertambah, usaha pun kuat…org tua selalu kata, “tambah anak, murah rezeki”…takpun kalau ade rezeki masuk time dekat2 nak dpt anak, org kite selalu ckp, “rezeki anak”…tapi betul ckp org tua2 ni..walaupun expenses akan bertambah, tapi rezeki pun insyaAllah akan mengalir masuk sama…jadi kepada yg baru kawin, jgn plan2..production terus :D

    p/s: bidan yg urut wife aku baru ni dh adjust peranakan, katanya pasni confirm anak laki…dgr nyer glamer gak bidan ni…siap org kat oversea tempah dia pg sana utk jaga org pantang kat sana..huiyo
    ——————

    atan,
    charge utk kelas?..rasanya tak perlu..rezeki yg ade cukup utk sekeluarga…sekadar tolong sesama bangsa

      (Quote)

  7. jiming says:

    tahniah bro dpt baby baru…

      (Quote)

  8. manbelon says:

    tahniah dan syukur alhamdulillah..

      (Quote)

  9. snkplay says:

    Tahniah Bro!!!!!!

      (Quote)

  10. rodzo says:

    tahniah bro :)

      (Quote)

  11. hasmizamhashim says:

    tahniah bro khairul. moga anak dan semua family sentiasa sihat. amim

      (Quote)

  12. pokoksawit says:

    Tahniah, semoga dimurahkan lagi rezeki dan diberkati Allah…amin……

    Kalau rezeki murah melalui % dividen ASB yang tinggi….saya pun boleh tumpang samer..hehehee..

    Tahniah sekali lagik……

      (Quote)

  13. peruzz says:

    tahniah broo…

      (Quote)

  14. daus2008 says:

    Tahniah En.Khairul

    Semoga bertambah rezeki, syoknya dapat anak pompuan, saya ni tak merasa anak pompuan, asyik jantan jerk…

    Alhamdulillah

      (Quote)

  15. kuziek says:

    Salam…Tahniah Bro Khairul dan family…
    Alhamdulillah semuanya selamat…
    Selamat babysitting ibu dan anak bro…

      (Quote)

  16. attahun says:

    tahniah bro Khairul..moga tambah rezeki dan bahagia selalu.

      (Quote)

  17. zalina says:

    hah? bidan adjust tuk dpt anak lelaki..yer ker?
    saya pun baru dpt bb girl yg ke-3 – 30 jun 09 (awal sehari dr bb tuantanah). boleh la bagi contact no bidan tu :)

      (Quote)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>