Human Growth Hormone (HGH) is manufactured by the pituitary gland, and is responsible for making us grow and develop properly. As we reach adulthood, our production of HGH slows down. By the time we are in our forties, our production of HGH is less than 80% of what it once was. how to loss weight fast The major biologic function of vitamin D is to maintain normal blood levels of calcium and phosphorus . By promoting calcium absorption, vitamin D helps to form and maintain strong bones. Vitamin D also works in concert with a number of other vitamins, minerals, and hormones to promote bone mineralization. Without vitamin D, bones can become thin, brittle, or misshapen. Vitamin D sufficiency prevents rickets in children and osteomalacia in adults, two forms of skeletal diseases that weaken bones. garcinia cambogia weight loss results 2. If there are nutritional supplements or drugs included with the weight loss program, do they carry any risks? best womens weight loss pill When it comes right down to dieting, there are several easy habits that may enable you to obtain a more healthy weight. what is hca in garcinia cambogia weight loss Moreover, FitOFat capsule is very popular in the treatment for lack of appetite. Furthermore, it is also effective in the treatment for anorexia in which an individual completely looses the desire to eat. However, FitOFat capsule is an effective herbal appetite enhancer that contains a unique blend of potent herbs that aids the functioning of digestive system to improve the appetite. In addition, it helps in the process of digestion to ensure appropriate absorption of precious nutrients present in the food. And, FitOFat capsule is considered as an effective herbal appetite enhancer, because it improves the functioning of digestive enzymes to make digestive system healthier. quick weight loss supplement Income Tax Calculator- Borang BE 2008 | Bebas-Hutang.com

Income Tax Calculator- Borang BE 2008

FacebookShare

Saya dapat calculator untuk income tax ni dari salah sorang bebas-hutang’s reader, yang telah menghantar kepada saya melalui email. Setelah diteliti, kadar % cukai yang digunakan adalah kadar cukai baru yang telah diumumkan kerajaan dalam bajet 2009. Bagaimanapun ade lagi kadar baru yang belum dimasukkan, seperti rebat individu yang akan dinaikkan dari RM350 ke RM400. Dengarnya bakal diumumkan sepenuhnya oleh LHDN akhir bulan ini. Kalau ada latest update saya akan upload. Basically dengan calculator ni pun dah cukup untuk calculate your income tax.

Dan dengan calculator ini juga, anda boleh merancang perbelanjaan untuk tahun 2009 bagi meminimakan cukai untuk tahun berikutnya.

Click here to download => Income Tax Calculator (Borang BE) (version 2, updated on 03/02/2009)

Thank you to attahun for sharing.

Source: attahun, http://attahun.blogspot.com/

15 Responses to Income Tax Calculator- Borang BE 2008

  1. zackdanial says:

    Salam .

    Thanks alot .

    zackdanial

      (Quote)

  2. attahun says:

    bro, thanks for putting it up to ur website..

    berkenaan rebat rm350 naik ke rm400 dan juga kadar cukai 13% ke 12% dan 28% turun ke 27%, value tersebut adalah ‘editable’ iaitu anda boleh ubah sendiri setelah government keluar confirmation atau contoh untuk BE2008.. anyway saya akan update bila dah keluar confirmation dari LHDN..selamat mencuba..

      (Quote)

  3. Khairul says:

    zack, attahun,

    your welcome~~

      (Quote)

  4. Mr. MM says:

    fuuh… terasa cepat masa berjln..
    br hr tu isi form.. dah kena isi lg..

    anyway thanks guys.

      (Quote)

  5. semang says:

    Attahun…terima kasih untuk borang itu……sgt menyenangkan…. :)

      (Quote)

  6. Khairul says:

    attahun baru hantar pada saya version 2 utk Income Tax Calculator beberapa hari lepas..katanya version 2 ni ikut latest format LHDN..link dlm post ni dan di Useful Tools telah saya update with the version 2

    Great job attahun and thanks for ur support always

      (Quote)

  7. lim says:

    D11 doesn’t work ???

      (Quote)

  8. Khairul says:

    lim,
    D11 will only work if u enter other than “BUJANG” in A3

      (Quote)

  9. Chuah SC says:

    i have one query regarding i buy medical card for my parent, is it can treat as perubatan for parent that claimable amount is RM5000?

      (Quote)

  10. Azwan says:

    Salam…

    Nak tanya berapa gaji minimum yang akan dikenakan cukai pendapatan ??

    Terima kasih…

      (Quote)

  11. attahun says:

    borang be2009 dah keluar…calculator saya juga dah update. :)

      (Quote)

  12. Fiza says:

    thanx a lot attahun. really help. suka3x :)

      (Quote)

  13. Asmah says:

    Terima kasih..Attahun..orang baik ialah orang yang selalu memberi kebaikan kpd orang lain spt yg attahun lakukan…Mudh2an diberikan ganjaran pahala yg berpanjangan dariNya..amiin..

      (Quote)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>