* Eating slowly also leads to weight reduction. This happens because our brain requires at least 20 minutes getting the fullness of eating. The calories you consumed before you begin to feel full can vary significantly depending on how quickly you eat. So slow down and keep away from eating fast. you can check here The Atkins Diet printable weight loss progress chart When Quick Weight Loss Isn t a Worry cliquer ici ´╗┐Health Benefits Of Using Procleanse Gold healthy weight loss fast Probiotic cultures are something you have probably heard about in commercials of the products that contain them, but they are essentially the types of bacteria cultures that live in yogurt, for example. They also help keep cholesterol and triglycerides at lower levels, besides keeping harmful bacteria in check. for beginners Buku Panduan Borang B & BE 2009 | Bebas-Hutang.com

Buku Panduan Borang B & BE 2009

FacebookShare

Puas gak cari kat website LHDN…akhirnya jumpe gak buku panduan tahun 2009 bagi kategori INDIVIDU…selain boleh download dari website LHDN, boleh juga download disini…manala tahu, ujung2 nanti sumer nak wat last minit, website LHDN pun jem…so ade la option korang nak refer sini

Jenis IndividuDownload Buku Panduan
Perniagaan, Penggajian dan Pendapatan LainBuku Panduan B 2009
Pendapatan Penggajian dan Pendapatan Lain (Tidak Menjalankan Perniagaan)Buku Panduan BE 2009

atau boleh ke website LHDN (click here)

4 Responses to Buku Panduan Borang B & BE 2009

  1. Wida says:

    Terima kasih Khairul.. I need this info.. huhu.. sy belum buat e-filing lagi ni.. risau pulak..

      (Quote)

  2. bluffy says:

    bro khairul,

    tanye je nie, kalau income dari forex nak kena declare dalam borang BE gak ke?

      (Quote)

  3. Sham says:

    Hi khairul,

    Ribuan terima kasih untuk buku panduan lhdn. I pun tak dapat cari kat website lhdn.

      (Quote)

  4. SM says:

    salam bro.. kalo untuk broadband punya pelepasan tu nak isi dlm column mane?

      (Quote)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>