Bank Rakyat Credit Card

FacebookShare

Bank Rakyat Credit Card….launched 28th Aug 2008,

*No yearly fee
*Free takaful coverage
*1 point per RM10 swipe. Will be accumulated without expiry date.
*Cash advance: 3% of amount advanced, or a minimum of RM30.00 whichever is higher.

24 Responses to Bank Rakyat Credit Card

  1. yatie says:

    Jas..thanks for your information..tapi nama je bank rakyat utk rakyat tapi fixed utk badan2 tertentu je…

      (Quote)

  2. jas says:

    Yatie..Bank Rakyat diperbadankan oleh Kerajaan..so mesti la pilih kakitangan kerajaan, GLC or badan berkanun (semi govenrmnet)..

      (Quote)

  3. mohd shafree says:

    dia orang target gomen or glc sebab potongan gaji sure dari gomen….. tapi yang swasta ni tak tentu… sebagai cth tempat i bekerja last time ade bank rakyat masuk offer loan …dalam tahun 2004 agaknya… punya la ramai yang amik.. masa tu senang sangat … gaji 800 boleh pinjam sampai 10000 janji kawan tempat kerja boleh gurantor… tapi … akhirnya ramai yang tak bayar… so.. my companay kena blacklist dgn bank rakyat… tapi hak bank kan sebagai pemberi pinjaman.. diorang layak tentukan syarat2….. kalau u all pinjamkan orang duit tentu u all nak balik duit tu kan……..

      (Quote)

  4. Mahani says:

    As salam saya nk tanya kalau saya nk buat balance trasfer (CC) bole ke berapa kah rate nya saya dari swasta tolong ye call 012-6503597 atau email saya .

    Terima Kasih

      (Quote)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>