A deficiency of Vitamin B12 can have serious neurological effects ranging from loss of sensation to visual impairment to memory loss and dementia. bad weight loss What are the effective tips and ways to help prevent against stretch marks? mediterranean diet recipes A weight loss goal worksheet can help keep course of your weight loss journey so you can screen how greatly you have achieved in a precise total of time. Ideally, your weight loss goal worksheet should be checkered and consulted evenly by a physician, so he can director you on your journey, just in holder you ve vanished your way. dieting tips -Dehydration. instant weight loss tricks There is no piece of abdominal exercise equipment able to bring miracles in weight loss. The ablounger exercise chair might not be right for everybody. Nevertheless it is perfect for remarkably many people especially beginners, seniors, busy moms who cannot leave their child alone, or other busy people who would not exercise unless they can do it during their daily TV time. If such persons have the space, an ablounger is a sound investment in health and fitness. Besides, the ab lounger sport is inexpensive, and the whole family can use it. weight loss after pregnancy Bank Rakyat Credit Card | Bebas-Hutang.com

Bank Rakyat Credit Card

FacebookShare

Bank Rakyat Credit Card….launched 28th Aug 2008,

*No yearly fee
*Free takaful coverage
*1 point per RM10 swipe. Will be accumulated without expiry date.
*Cash advance: 3% of amount advanced, or a minimum of RM30.00 whichever is higher.

24 Responses to Bank Rakyat Credit Card

  1. yatie says:

    Jas..thanks for your information..tapi nama je bank rakyat utk rakyat tapi fixed utk badan2 tertentu je…

      (Quote)

  2. jas says:

    Yatie..Bank Rakyat diperbadankan oleh Kerajaan..so mesti la pilih kakitangan kerajaan, GLC or badan berkanun (semi govenrmnet)..

      (Quote)

  3. mohd shafree says:

    dia orang target gomen or glc sebab potongan gaji sure dari gomen….. tapi yang swasta ni tak tentu… sebagai cth tempat i bekerja last time ade bank rakyat masuk offer loan …dalam tahun 2004 agaknya… punya la ramai yang amik.. masa tu senang sangat … gaji 800 boleh pinjam sampai 10000 janji kawan tempat kerja boleh gurantor… tapi … akhirnya ramai yang tak bayar… so.. my companay kena blacklist dgn bank rakyat… tapi hak bank kan sebagai pemberi pinjaman.. diorang layak tentukan syarat2….. kalau u all pinjamkan orang duit tentu u all nak balik duit tu kan……..

      (Quote)

  4. Mahani says:

    As salam saya nk tanya kalau saya nk buat balance trasfer (CC) bole ke berapa kah rate nya saya dari swasta tolong ye call 012-6503597 atau email saya .

    Terima Kasih

      (Quote)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>